TÄRKEÄÄ TIETOA

HALLITUS TIEDOTTAA!

Koronavirusepidemian aikaiset rajoitukset yhdistyksemme järjestämissä tapahtumissa

Yhdistyksemme järjestämiin tapahtumiin tullaan vain terveenä, muistetaan käsihygienia ja turvavälit. Tapahtumiin otetaan maksimissaan 50 henkilöä. Vesityöharjoituksiin osallistuu vain koiran ohjaaja, yleisöä ei oteta paikalle. Ammuntaharjoituksissa noudatetaan em. rajoitusten lisäksi Raasion ammuntaradalla olevaa ohjeistusta.

Jos olette matkustaneet ulkomailla, muistattehan omaehtoisen karanteenin 14 vrk. Karanteenia ei tarvita, jos henkilö saapuu Norjasta, Tanskasta, Islannista, Virosta, Latviasta tai Liettuasta. 

Lisätietoja: https://valtioneuvosto.fi/tietoa-koronaviruksesta/rajoitukset-ja-suositukset

KOULUTUSALUOPASTUS JA KARTAT
Yhdityksellä on koulutusalue Nilsiän Eitikassa. Koulutusaleuiden käyttöön antaa opastusta ja karttoja jakaa Pertti Himanen p. 040 567 0870.

Eitikan alue on käytössämme sopimuksen mukaan vain arkipäivinä. Viikonloppuisin se on varattu alueen metsästysoiekuden omaavan Joukahaisen Metsästysseuran metsästyskäyttöön. Alueella sijaitsee paalutetut Eitikansuon ja Ristikkosuon luonnonsuojelualueet, joilla koira ei saa juoksuttaa!

Pielaveden harjoitus- / metsästyalueet eivät ole enää käytössämme!

Toimintavuosi 2020

PDF-tiedostoToimintasuunnitelma_2020 SEK.pdf (15 kB)

Kun haluat tiedottaa jotakin jäsenistölle, niin ota yhteyttä yhdistyksen sihteeriin. Hänen kauttaan saat viestisi nettisivuille, jäsenistön sähköpostiin, tekstiviestiin ja yhdistyksen ryhmään facebook:iin.